Make Up Brush Foundation Round

0 Orders
#Korff 087
In stock
4,900L

Description

Make Up Brush Foundation Round

Furça Korff Foundation Round

Përshrimi 

Furca ideale për aplikimin e fondatinës fluide dhe kompakte.

Forma e furces mundëson një perhapje të një trajtshme te fondatinës në të gjithë fytyrën tuaj, falë fijeve të furcës të cilat janë sintetike dhe të buta.

Ngjyra e zezë dhe unazat metalike i japin furces një pamje elegante

Testuar dermatogjiikisht

Përdorimi

Aplikimi i fondatinës behet me lëvizje rrethore, duke e përhapur nga brënda jashtë dhe nga balli drejt qafës.

Pastrimi rekomandohet të bëhet nga detergjenti Korff

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Make Up Brush Foundation Round”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by