Mascara Med XL Volume

0 Orders
#Pharmatheiss 002
In stock
1,480L

Description

Mascara Med XL Volume

Rimel për qerpikë të fortë & me volum

6 ml

Rimeli Mascara Med XL Volume kujdeset për qerpikët tuaj.

Falë formulës së pasur me acid hialuronik, ushqen dhe nxit rritjen e tyre.

U jep qerpikëve ngjyrë të zezë intensive.

Qerpikë më të plotë, me më shumë volum dhe pamje magjepëse. I përshtatshëm për sy të ndjeshëm dhe persona që përdorin lente kontakti.

Pa aromë.

Pa parabene.

Pa prostagjandina.

Testuar dermatologjikisht dhe oftalmologjikisht.

Përdorimi: Aplikoni çdo ditë rimelin në qerpikë, në pjesën e sipërme e të poshtme të syrit, me lëvizje diagonale të furçës (zig-zag), në mënyrë që qerpikët të ndahen nga njëri-tjetri.

Brand

Pharmatheiss

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mascara Med XL Volume”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by