Master CardiologyT Stethoscope

0 Orders
#Littmann 006
In stock
43,000L

Description

Master CardiologyT Stethoscope

Littmann- Stetoskop Master Kardiologji.

– Akustike e shkelqyer: Me e larta ne stetoskopet mekanik te Littmann.

– Diafragma e akordueshme; Degjoni tinguj me frekuence te larte ose te ulet duke pershtatur presionin e aplikuar tek koka e stetoskopit

– Tuba me lumen te dyfishte; Tubat me lumen te dyfishte kombinojne dy rruget e tingullit ne nje te vetme duke eleminuar zhurmen tradicionale te ferkimit mes tubave.

– Perfshin adaptor per procedura speciale per askultimin pediatrik dhe neonatal.

Ne ndryshim nga modelet me koke te dyanshme ku duhet te ktheni dhe te ripoziciononi koken e stetoskopit, me Master Cardiology™ mjafton te ushtroni presion te lehte per te degjuar tingujt me frekuence te ulet dhe te ushtroni me shume presion per te degjuar tingujt me frekuence me te larte.

Brand

Littmann

Additional information

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Master CardiologyT Stethoscope”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by