MATERNEA ELASTICITY OIL

0 Orders
#Lavena 001
In stock
2,205L

Description

Maternea elasticity oil– është dizenjuar përkatësisht për nevojat e lëkurës suaj gjatë shtatzënisë. Është një vaj hipoalergjik dhe dermatologjikisht i testuar. Është pa esenca parfumi dhe nuk ndikon në fetus. Përbërësit aktiv dhe natyralë si vajrat e përzgjedhur mirëmbajnë lëkuren të lëmuar dhe të butë. Absorbohet lehtë dhe nuk lë shenja vaji. Përthithet lehtë nga lëkura. Aplikohet pas dushit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MATERNEA ELASTICITY OIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by