MATERNEA NUTRI-CALMING NIPPLE BALM

0 Orders
#Lavena 002
In stock
1,140L

Description

Gjidhënia është një nga mënyrat natyrale të ushqyerjes së fëmijës. Mos lejoni që kokat e gjirit tuaj të thahen dhe të irritohen.

 

Maternea Nutri -Calming Nipple është një krem i cili krijon një shtresë të trashë në mbrojtjen e tyre. Nuk është e nevojshme që të lahet para ushqyerjes. Është një krem hipoalergjik dhe i testuar dermatologjikisht. Nuk përmban esenca. Fillo të përdoresh këtë krem që në muajin e fundit të shtatzënisë për të përgatitur gjirin tuaj. Aplikoje pas çdo ushqyerje të fëmijës dhe deri në ushqyerjen tjetër nuk është e nevojshme që kremi të shpëlahet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MATERNEA NUTRI-CALMING NIPPLE BALM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by