Mbështetës Gishti

0 Orders
#
In stock
800L

Description

Mbështetës Gishti

Brand

GralMedical

Gralmedical, lider ne fushen e aparturave, pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Gishtërinj

Open chat
Powered by