Mbështetës Për Kyçin e Dorës Neoprene

0 Orders
#
In stock
1,800L

Description

Mbështetës Për Kyçin e Dorës Neoprene

 

Brand

GralMedical

Gralmedical, lider ne fushen e aparturave, pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Gishti, Per Kyçin

Open chat
Powered by