Mbështetës për shpatullën

0 Orders
#
In stock
9,500L

Description

Mbështetës për shpatullën

Brand

GralMedical

Gralmedical, lider ne fushen e aparturave, pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Krahu dhe Klavikula

Open chat
Powered by