Mbështetëse Elastike Për Kyçin Dhe Parakrahun

0 Orders
#
In stock
800L

Description

Mbështetëse Elastike Për Kyçin Dhe Parakrahun

  • Ofron mbrojtje per doren nga thyerjen e lehta.
  • Mbron kycin e doren dhe parakrahun.
  • Lejon levizjen e lire te dores.
  • Mund ta vishni si doreze.
  • Ngjyre bezhe.

Brand

GralMedical

Gralmedical, lider ne fushen e aparturave, pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Per Kyçin

Open chat
Powered by