Mbështetëse Për Kyçin dhe Gishtin e Madh Të Dorës

0 Orders
#
In stock
1,800L

Description

Mbështetëse Për Kyçin dhe Gishtin e Madh Të Dorës

Një zgjidhje e shkëlqyeshme dhe e besueshme. Dizajni i tij unik me lak të hapur të gishtit të madh i jep liri të plotë lëvizjeje gishtërinjve dhe kyçit të dorës. Sigurohuni që të siguroni mbështetje terapeutike për dëmtimin e dorës ose ndrydhjen, vjen në madhësi universale që i përshtatet dorës së majtë dhe të djathtë.

Brand

GralMedical

Gralmedical, lider ne fushen e aparturave, pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Gishti, Per Kyçin

Open chat
Powered by