MBESHTJELLES GISHTI

0 Orders
#Variteks 051
In stock
345L

Description

Përdoret për të gjitha llojet e ndrydhjeve dhe thyerjes së gishtave, mund të përshtatet në të gjitha pozicionet e gishtit, ka 3 permasa: S, M, L.

Brand

Variteks

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MBESHTJELLES GISHTI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by