MEBHIDROLIN*50MG 30TABL

0 Orders
#
In stock
404L

Description

MEBHIDROLIN*50MG 30TABL

Mebhidroline ështe një lëndë që bën pjesë në grupin e antihistaminikëve. Ajo përdoret për qetësimin simptomatik të reaksioneve të mbindjeshmërisë, përfshirë urtikarien dhe angioedemën, rinitin dhe konjuktivitin.

Mebhidrolinë indikohet në:

 • Rrufë të barit
 • Rinit vazomotor
 • Astmë bronkiale me origjinë alergjike
 • Urtikarie
 • Ekzantema nga barnat
 • Të kruajtura
 • Ekzema
 • Dermatite e konjuktivite alergjike
 • Pickim insektesh
 • Idiosinkrazi nga ushqimet

Keshillohet perdorimi:

 • Të rriturit dhe femije mbi 10 vjec: 100 —300 mg, në ditë në doza të ndara; (2-6 tableta)
 • Fëmijët deri në 2 vjeç : 50— 100 mg në ditë (1-2 tableta)
 • Fëmijët 2 deri në 5 vjeç : 50— 150 mg në ditë;(1-3 tableta)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEBHIDROLIN*50MG 30TABL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by