Medel Family Plus Aerosol

0 Orders
#Medel 007
In stock
5,000L

Description

Përshkrimi

Aparat aerosoli i thjeshtë në përdorim, efikas dhe me humbje të pakta të barit.
I pajisur me valvul me sistem të dyfishtë dhe me një çantë e cila mundëson transportimin e lehtë të aerosolit.
Seti përmban:
-maskën e hundës dhe gojës për fëmijë dhe të rritur;
-maskën e hundës;
-filtrat;
-tubin lidhës;
-maskën e gojës;
-një libër me vizatime dhe lapsa ngjyrues;
-valvul të dyfishtë.
Shkalla e grimcimit është 0.3ml/min dhe grimcat e përftuara kanë madhësi 0.8mcg.
I përshtatshëm për t’u përdorur në shtëpi.

Përdorimi

Këshilla:
-nuk përdoret nga pacientë në gjendje inkoshiente ose me funksion respirator të dëmtuar;
-të mos hiqet dhe vihet adaptori nëse i keni duart e lagura;
-të mos përdoret nëse spina ose tubi janë dëmtuar;
-të përdoret vetëm me adaptorin e vet;
-të ndërrohet filtri një herë në 60 ditë;
-të mos përdoret në një temperaturë ambjenti më të lartë se 40˚C.

Brand

Medel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Medel Family Plus Aerosol”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by