MEMO PLUS ENERGIZER

0 Orders
#Walmark 008
In stock
1,342L

Description

MemoPlus është një preparat që ka efekte pozitive në aftësinë për të menduar, përqendruar dhe memorizuar. I përshtatshëm për lodhjen. Ai përmban një kombinim special të 5 substancave aktive, që kanë efekt pozitiv veçanërisht në memorie dhe përqendrim, duke ndikuar në të njëjtën kohë dhe në gjendjen e përgjithshme fizike.

EFEKTET:

  • Efekte të dobishëm në funksionimin mendor
  • I përshtatshëm në rast lodhje mendore dhe muskulore
  • Rrit përqendrimin dhe zhvillon memorien
  • I përshtatshëm për frytdhënje mendore dhe për njerëzit që ushtrojnë punë mendore: studentët, menaxherët, mësuesit, juristët, të moshuarit, shofere

Mënyra e përdorimit: 1-2 tableta në ditë të shoqeruara me një gotë ujë, pas ngrënies. Nuk rekomandohet të merret përpara gjumit për shkak të përmbajtjes së kafeinës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEMO PLUS ENERGIZER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by