Menopace Calcium

0 Orders
#Vitabiotics 006
In stock
2,600L

Description

Menopace Calcium

Suplement me kalçium për femrat gjatë dhe pas periudhës së menopauzës

60 tableta

Formulim me kalçium për gratë në periudhën gjatë dhe pas menopauzës. Ulja e nivelit të estrogjenit sjell ulje të densitetit kockor. Kalçiumi ndihmon në ruajtjen e densitetit kockor dhe në parandalimin e osteoporozës. Formulimi përmban gjithashtu: -zink, magnez dhe vitaminë D, të rëndësishme për kockat; -vitaminë B1, që ndihmon në mirë funksionimin e zemrës; -vitaminat B6 dhe B12, që rregullojnë metabolizmin e homocisteinës; -izoflavonoidet e sojës, që qetësojnë afshet e menopauzës; -vitaminën B6, që rregullon aktivitetin hormonal. I përshtatshëm për vegjetarianë. Pa xhelatinë. Pa ngjyrues artificialë. Pa konservues. Pa maja. Pa gluten. Nuk përmban medikamente dhe as substanca hormonale. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni shtatzënë, nëse ushqeni me gji, nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, probleme të tiroides, nëse keni ndonjë problem shëndetësor tjetër apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Produkti përmban hekur, i cili kur merret në sasi më të larta se normat mund të jetë i dëmshëm për fëmijët. Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Këshillohet të pihen 2 tableta në ditë shoqëruar me ujë. Nuk përtypen. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per 2 tablets % EC NRV*
Soya Isoflavone Extract 100 mg, Natural Mixed Carotenoids 2 mg, Vitamin A (1333 IU) 400 µg RE 50, Vitamin D (as D3 400 IU) 10 µg 200, Vitamin E 30 mg α-TE 250, Vitamin C 45 mg 56, Thiamin (Vitamin B1) 10 mg 909, Riboflavin (Vitamin B2) 5 mg 357, Niacin (Vitamin B3) 20 mg NE 125, Vitamin B6 10 mg 714, Folic Acid 400 µg 200, Vitamin B12 9 µg 360, Biotin 30 µg 60, Pantothenic Acid 30 mg 500, Calcium 700 mg 88, Iron 8 mg 57, Magnesium 100 mg 27, Zinc 15 mg 150, Iodine 250 µg 167, Manganese 0.5 mg 25, Copper 1000 µg 100, Chromium 50 µg 125, Selenium 100 µg 182, PABA 30 mg
*NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram mg = milligram, IU = International Units.
Calcium Carbonate, Magnesium Oxide, Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Polydextrose, Colours: Titanium Dioxide, Iron Oxide, Copper Chlorophyllin [Natural Source], Talc, Maltodextrin, Medium Chain Triglycerides, Glycerin), Soya Isoflavone Extract (from Soya), Anti-caking Agents: Silicon Dioxide, Stearic Acid & Magnesium Stearate, Vitamin C (Ascorbic acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin E (as D Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Zinc Sulphate, Maltodextrin, Para Amino Benzoic Acid, Crosslinked Cellulose Gum, Ferrous Fumarate, Niacin (as Nicotinamide), Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Vitamin B6 (Pyridoxine HCI), Vitamin B12 (Cyanocobalamin [Carriers: Trisodium Citrate, Citric Acid, Maltodextrin]), Betacarotene (Carriers: Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Riboflavin, Vitamin A (Vitamin A Acetate, [Carriers: Acacia, Maltodextrin, Corn Starch, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Chromium Chloride, Copper Sulphate, Manganese Sulphate, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Potassium Iodide, Sodium Selenate, Biotin. Allergy Advice: For allergens, see ingredients in bold.

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Menopace Calcium”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by