Microlife – Aerosol NEB 500

0 Orders
#Microlife 002
In stock
7,500L

Description

Microlife – Aerosol NEB 500

Aerosoli Microlife NEB 500 është një pajisje e cilësisë së lartë, ideale për përdorim në shtëpi dhe trajtim për inhalim për astmën, bronkitin dhe sëmundje respiratore.

Udhëzime mbi përdorimin

Përdorimi i pajisjes është shumë i thjeshtë dhe mund të përdoret dhe për fëmijët. Përmban maska për fëmijë dhe të rritur, për gojën dhe filtra.

Shpërndan medikamentin shumë thjeshtë dhe shpejt. Përbëhet nga një kompresor i fuqishëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Microlife – Aerosol NEB 500”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by