Microlife – Aparat per matjen e presionit te gjakut BP A6 PC

0 Orders
#Microlife 001
In stock
10,500L

Description

Microlife – Aparat per matjen e presionit te gjakut BP A6 PC

Aparati i tensionit Microlife BP A6 PC është për matjen e tensionit në kushtet e shtëpisë me teknologji të zbulimit të fibrilacionit për parandalimin e goditjes (stroke).

Aparati i krahut që mat presionin e gjakut  Microlife BP A6 PC është i testuar klinikisht nga Shoqata Britanike e Hipertensionit dhe ofron matje të besueshme dhe të thjeshta.

Fibrilacioni arterial është një faktor i rëndësishëm në shkaktimin e një goditjeje (stroke).

Duke inkorporuar detektorin e fibrilacionit arterial, Microlife ndjek direktivat e fundit të shoqatës Europiane të Hipertensionit për monitorimin në shtëpi të tensionit dhe për pacientët hipertensivë.

E testuar klinikisht në gra shtatzanë dhe pacientë me preeklampsi, diabet, sëmundje të veshkave, obezitet dhe fibrilacion arterial.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Microlife – Aparat per matjen e presionit te gjakut BP A6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by