Microneedle Stamp Gold 24k

0 Orders
#
In stock
8,260L

Description

Microneedle Stamp Gold 24k

1pc

Microneedling Stamp-On Gold 24K është një pajisje efektive e mikroneedling që do të rigjenerojë lëkurën dhe do të nxisë proceset rinovuese. Dermastir Gold Microneedling Stamp-on është një sistem mikroneedling efektiv dhe higjienik që jep përbërës aktivë në lëkurë dhe rrit procesin kundër plakjes dhe rigjenerimit.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by