Milk Thistle Herb Extract

0 Orders
#Solgar 013
In stock
4,320L

Description

Milk Thistle Herb Extract

Suplement që mbështet funksionin normal të mëlçisë

60 kapsula

Suplement ushqimor me bazë ekstraktet e bimës gjembgomari, një bimë mesdhetare.

Gjembgomari përmban një grup flavonoidesh të quajtura silimarinë me veti antioksiduese, anti-virale dhe anti-inflamatore.

Përdoret si detoksifikues për mëlçinë.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

I përshtatur me dietën Kosher.

I përshtashëm për veganë dhe vegjetarianë.

Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji apo nëse keni një problem shëndetësor të caktuar konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 kapsul deri në 3 herë në ditë, bashkë me ushqimin, ose siç këshillohet nga mjeku. Nuk rekomandohet të tejkalohen dozat ditore të lejuara.

Përbërësit:

Amount Per Serving %DV Standardized milk thistle extract (seed) (total flavonoids including Silymarin 80 mg [80%]) 100 mg* Milk thistle powder (aerial seed) 350 mg* *Daily Value (DV) not established Vegetable Cellulose, Vegetable Magnesium Stearate, Water.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

,

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Milk Thistle Herb Extract”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by