Mind The Gum

0 Orders
#MindTheGum 001
In stock
400L

Description

Mind The Gum

Çamçakëza Mind The Gum

Mind The Gum është një shtesë ushqimore në formën e një çamçakëzi që përmban 15 përbërës aktivë për ruajtjen e përqendrimit, energjisë mendore dhe për të luftuar lodhjen mendore. Mind The Gum është pa sheqer, aspartame, gluten, laktozë dhe ka vetëm 3 kalori për çamçakëz. Mind The Gum është zgjidhja praktike dhe efektive për të ndihmuar përqendrimin, energjinë mendore dhe një aleat të vlefshëm kundër lodhjes mendore, duke ju ndihmuar të përballeni me sfidat e përditshme.

Përdorimi:

Ne rekomandojmë marrjen e tre çamçakëzave në ditë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbani larg fëmijëve të moshës nën 3 vjeç. Efekti i Mind The Gum mund të ndryshojë nga një individ në tjetrën bazuar në reagimin individual ndaj përbërësve të ndryshëm. Shtesat nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Konsumi i tepërt i produktit mund të ketë efekte laksative.Nuk rekomandohet për fëmijët, gratë shtatzëna. Rekomandohet të mos tejkaloni një konsum maksimal ditor të kafeinës nga të gjitha burimet e barabarta me 400mg.

Ingredientët:

Sweeteners: maltitol , sorbitol , xylitol , mannitol , maltitol syrup, sucralose , acesulfame K ; gum base (contains SOY lecithin ); L-theanine, flavors, anhydrous caffeine, base L-Glutamine, thickener: gum arabic; eg of Griffonia simplicifolia (DC) BAILL, seeds, titrated at 98% in 5-hydroxytryptophan, stabilizer: glycerol ; Vitamin B1 (thiamine hydrochloride), Vitamin B5 ( calcium pantothenate), color: titanium dioxide; Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), Vitamin D3 ( cholecalciferol), Vitamin A acetate, Vitamin B2 (riboflavin), glazing agent: carnauba wax; eg of Bacopa monnieri, aerial parts, titrated at 20% in bacosides, eg of Guaranà (Paullina cupana Kunth, seeds) titrated at 10% in caffeine, Vitamin B9 (folic acid), biotin, Vitamin B12 (cyanocobalamine).

Brand

Mind The Gum

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mind The Gum”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by