Mineral Micellar Water – normal/oily skin

0 Orders
#
In stock
2,560L

Description

Mineral Micellar Water – normal/oily skin

400ml

Një ujë micellar efektiv, i pasuruar me Ujë mineral Vichy dhe acid laktik natyral. Rekomandohet për pastrimin e fytyrës të lëkurës së përzier dhe të yndyrshme, duke zbutur dhe eliminuar dhjamin dhe make-up-in

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by