Minus 417 Catharsis vitaminmineral conditioner after shampooing

1 Orders
#-417 011
In stock
2,600L

Description

Përshkrimi

Hidraton dhe i jep ndjesinë e butë të mëndafshit flokëve duke ruajtur volumin e tyre.

Aromë të cajit jeshil dhe kamomilit.
Në sajë të mineraleve i jep lëkurës së kokës dhe flokëve aftësinë të ruajë ujin për një kohë më të gjatë.

Përdorimi

Aplikohet në flokë të larë të njomë. Lihet 1-2 minuta dhe shpëlahet me ujë të bollshëm.

Përbërësit

Precious Dead Sea Mineral Complex, Vitamin A, Vitamin B5, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin F, Aloe Vera, Avocado Oil, Algae Extract, Chamomile, Green Tea, Horse Chestnut Seed Extract

Brand

-417

MINUS 417 Dead Sea Cosmetics Ltd. prezanton një zhvillim unik kozmetik, kompleksin mineral të çmuar, një kombinim shkencor i përbërësve aktivë natyrorë, si mineralet balancues të lagështisë nga Deti i Vdekur, vitamina energjike dhe ekstrakte unike bimore, të dizajnuara për të ndihmuar në rigjenerimin e qelizave të lëkurës dhe parandalimin e shenjave të plakjes. Të gjitha produktet MINUS 417 janë pa PARABEN FREE & MINERAL OIL FREE. -417 is CRUELTY FREE – DON'T TESTS PRODUCTS ON ANIMALS

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Minus 417 Catharsis vitaminmineral conditioner after shampooing”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by