MISH PULE 4+

0 Orders
#Plasmon 038
In stock
390L

Description

MISH PULE 4+

Mish pule të homogjenizuar me drithera : 100% Natyral nga Plasmon dhe Prodhuar në Itali.
Pjesë të zgjedhura të mishit, pa kripë të shtuar.

Çfarë do të thotë 100% Natyral nga Plasmon?
Receta të thjeshta:
• 0% kripë e shtuar
• 0% niseshte të shtuara
• pa ngjyra dhe konservantë *

Përbërësit natyralë:
• përbërës 100% natyralë
• me pjesë të zgjedhura të mishit

Gatim tradicional:
• gatuahet ne banjo-mari

* sipas ligjit

Brand

Plasmon®

Që nga viti 1902, pasioni ynë na shtyn të jemi gjithmonë pranë jush, për t'ju garantuar cilësinë dhe sigurinë më të lartë që kërkoni në produktet. Falë përvojës në të ushqyerit dhe angazhimit tonë kërkimor për më shumë se 100 vjet, ne kujdesemi për ju dhe më të vegjlit tuaj, për t'ju ndihmuar më së miri në të gjitha fazat e ndryshme të jetës.

Additional information

I përshtatshëm për

, ,

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by