Moisturizing Daily Body Lotion

0 Orders
#
In stock
2,430L

Description

Moisturizing Daily Body Lotion

200ml

Një locion i butë i trupit për të hidratuar, zbutur dhe mbrojtur lëkurën delikate të foshnjës.

Lloji i lëkurës: Lëkurë e ndjeshme dhe delikate e foshnjës
Shqetësimi për kujdesin e lëkurës: Kujdes i butë, mbrojtje nga acarimi, thatësia dhe kruajtja
Cilësi: Krem i butë

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

,

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by