Moisturizing Face Mask x 5

0 Orders
#
In stock
6,250L

Description

Jalupro Moisturizing Face Mask

5 x 8 ml

Për fytyrë, qafë-dekolte, dhe sytë.

Maskë e disponueshme polietileni jo e endur, e mbushur në një atmosferë inerte.
Në dispozicion në 3 forma: për qafë dhe dekolte, fytyrë dhe sy.
Falë veprimit të kryer nga shtresa okluzive e polietilenit, është e mundur të keni një thithje të lartë të përbërësve aktivë. Paketimi me vakum në një atmosferë inerte lejon një ruajtje të përsosur të maskave dhe për të shmangur degradimin e përbërësve aktivë.

Përbërësit aktiv:

Acidi hialuronik: Përqendrimi i lartë i Acidit Hyaluronik dhe pesha molekulare mesatare lejojnë një aktivitet të shkëlqyeshëm hidratues dhe një nivel të mirë të përthithjes. Për më tepër, ajo merr nën kontroll përhapjen e radikaleve të lira.
Aminoacidet (Glycine, L-Proline, L-Lysine, L-Leucine): Një përqendrim jashtëzakonisht i lartë i tyre i cili ka një aktivitet intensiv biorestruktimi duke stimuluar sintezën e kolagjenit dhe elastinës.

Përdorimi:
Rrudha, lëkurë të dehidratuar dhe joelastike, lëshim të lëkurës. Rekomandohet menjëherë pas trajtimit me Jalupro dhe Jalupro HMW (ose ditën tjetër) dhe gjatë intervalit midis trajtimeve (dy herë në javë). Jalupro Mask gjithashtu punon pa probleme me procedurat e tjera të mjekësisë estetike si gjilpëra, dritë e fortë pulsante, lazer, radio-frekuencë dhe karboksiterapi.

Udhëzime përdorim:
Pastroni fytyrën dhe aplikoni maskën, duke u siguruar që ajo të përthithet plotësisht. Lëreni për 10-15 minuta, pastaj hiqeni dhe butësisht masazhojeni për të lehtësuar depërtimin e produktit të mbetur në sipërfaqen e lëkurës.

Brand

Jalupro

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Moisturizing Face Mask x 5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by