Moisturizing Whitening Cream

0 Orders
#Gerovital 001
In stock
8,200L

Description

Gerovital Luxury Moisturizing Whitening Cream

50 ml

Krem zbardhues nga linja Gerovital Luxury.

Bazuar në zbulimet e fundit në mjekësinë rigjeneruese të pararojës, linja Gerovital Luxury rrit jetëgjatësinë qelizore duke sjellë një infuzion të rinisë dhe bukurisë në lëkurë.
15 produkte revolucionare, me formula komplekse dhe me parime të larta aktive ofrojnë një regjim të plotë të kujdesit për lëkurën, duke dhënë efekte të menjëhershme dhe afatgjata kundër plakjes.
Të testuara në mënyrë dermatologjike, ato ofrojnë një përvojë të këndshme sensore dhe një komoditet absolut për lëkurën.
Krem zbardhues hidratues Gerovital Luxury ribashkon parimet inovative aktive të cilat favorizojnë depigmentimin, unifikimin dhe rivendosjen e shkëlqimit të fytyrës.

Përdorimi:

Vendoseni dy herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje, për të paktën 2 muaj, në zonat me njolla të forta ose në të gjithë fytyrën.
Gjatë ditës shoqërojeni atë me një produkt mbrojtës nga dielli. Duhet të sigurohet një mbrojtje efektive UV në mënyrë që të shmanget ekspozimi në rrezet e diellit gjatë gjithë kohëzgjatjes së përdorimit, si dhe aplikimi i produkteve me potencial sensibilizues.

Përbërësit:

Alpha Arbutin, frenues i enzimës së tirosinazës;

Niacinamide dhe Vitamina C liposomale me role anti-oksiduese dhe ndriçuese, si dhe kompleksi peptidë shumëfunksional i destinuar për zbardhjen.

Neurofrolina zbut reaktivitetin e qelizave të lëkurës ndaj stresit duke pasur efekte pozitive në shkëlqimin dhe ngjyrosjen e lëkurës.

SynUP është një derivat i sofistikuar dipeptid i cili dukshëm përmirëson shkallën e hidratimit dhe rezistencës së lëkurave ndaj stresit të ambientit.

Brand

Gerovital Luxury

Historia e Gerovital lidhet me inovacionin dhe zbulimet e Ana Aslan, e cila është një geriatre dhe gerontologe me famë botërore, e njohur për luftën e saj kundër plakjes. Në vitin 1952 ajo themeloi Institutin Geriatrik të Bukureshtit. Ky institut ishte i pari i këtij lloji në botë dhe u njoh nga Organizata Botërore e Shëndetësisë. Në 1952 Ana Aslan përgatiti Vitaminën H 3 një produkt formula e të cilit bazohej në prokainë e cila deri atëherë ishte përdorur vetëm si një anestetik lokal. Ana Aslan studioi mënyrën në të cilën mund të përdorej prokaina në luftën kundër plakjes Shpejt më pas formula e re kundër plakjes iu besua nga të famshmit studiues në Kompaninë Farmec në Cluj Napoca, për të filluar prodhimin masiv të kremrave kozmetikë kundër rrudhave.

Additional information

Sasia

50 ml

Veprimi

, ,

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Moisturizing Whitening Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by