Chlorhexidine 0.12% Mouthwash Long Use

0 Orders
#Clorhexil 008
In stock
840L

Description

Chlorhexidine 0.12% Mouthwash Long Use

250 ml

Shplarës goje me përdorim të gjatë, për mbrojtje të shumëfishtë e zgavrës së gojës.

Chlorhexil 0.12% Mouthwash – Long Use me klorheksidinë 0.12%, është krijuar për të kontrolluar dhe neutralizuar mikroorganizmat në zgavrën orofaringeale, për të trajtuar në mënyrë efektive gingivitin. Ideale për përdorim afatgjatë.
Ai përfshin një agjent specifik që parandalon ngjitjen e bojës në dhëmbë, me rezultatin që ngjyra e tyre të mos ndryshojë për shkak të klorheksidinës, gjatë trajtimit.

Indikacionet:

  • Trajtimi i gingivitit
  • Pas pastrimit ku ndodh gjakderdhja e mishit të dhëmbëve
  • Kontrolli dhe kufizimi i pllakës mikrobike

*Pa praninë e alkolit.

Përdorimi:

Kryeni shpëlarje të gojës për 30-60 sekonda me 10 ml Chlorhexil 0,12% për 30-60 sek, 2 herë në ditë. Nëse kërkohet përdorim për më shumë se 10-15 ditë, këshillohuni me dentistin tuaj.
Koha maksimale e përdorimit: deri në 2 muaj.

Brand

Chlorhexil

Additional information

Firma

Chlorhexil

Sasia

250 ml

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chlorhexidine 0.12% Mouthwash Long Use”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by