Sanagol gocce

0 Orders
#Phyto Garda 002
In stock
1,050L

Description

SANAGOL gocce

30 ml

Ekstrakt Hidroalkolik me Hedge Mustard për funksionalitetin e mukozës orofaringeale të rrugëve respiratore të sipërme.

  • Me Propolis
  • I dobishëm edhe për aplikime lokale
  • Pa gluten

SANAGOL gocce është një shtojcë ushqimore e bërë me PropolORO. Hedge Mustard ka veti zbutëse dhe qetësuese, duke ndihmuar në normalizimin e funksionit të mukozave orofaringeale dhe rivendosjen e zërit. Ndihmon gjithashtu në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm të traktit të sipërm respirator.
* PropolORO® është emri i dhënë për një kombinim të veçantë të një ekstrakti propolisi pa dyll dhe ekstraktit të majave të lulëzimit Hedge Mustard (Sisymbrium officinale).

Përbërësit funksional:
Ekstrakt hidroalkolik Propolisi pa dyllë PropolORO® (ujë, stabilizues: glicerinë, alkool etilik, propolis 20%) min. 6 mg / ml tot. polifenole dhe ekstrakt hidroalkolik i mustardës Hedge (ujë, alkool etilik, Sisymbrium officinale L. Scop., lulet në krye 9%).

Përdorimi:
Rekomandohet të merrni 10 pika dy herë në ditë, të holluara në pak ujë.

 

Brand

Sanagol

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sanagol gocce”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by