Mucoplant Soluzione Orale Dolce Notte

0 Orders
#Dr. Theiss 001
In stock
750L

Description

Mucoplant Soluzione Orale Dolce Notte

Solucion qetësues për kollën dhe gjumësjellës për fëmijë mbi 3 vjeç dhe të rritur

(100ml)

Formulim, që synon të pakësojë kollën shqetësuese gjatë natës dhe tu sigurojë një gjumë të qetë dhe të rehatshëm. Ekstraktet e gjethe dellit mbrojnë mukozën, zbusin sekrecionet, ulin inflamacionin dhe kanë veti antibakteriale. Ekstraktet e melisës dhe kamomilit qetësojnë kollën dhe mundësojnë një gjumë të qetë dhe të rehatshëm.

Nuk duhet të tejkalohen dozat ditore të rekomanduara.

Nuk zëvëndëson dietën ushqimore.

Ruhet në vend të thatë dhe të freskët.

Pa gluten.

Përdorimi: Tunde para çdo përdorimi.

Rekomandohen dozat e mëposhtme:

-për fëmijët 3-6 vjeç, 2.5ml;

-për fëmijët 7-14 vjeç, 5ml;

-adoleshentët (mbi 14 vjeç) dhe të rriturit, 15ml.

Merret pak para gjumit.

Dozat e mësipërme mund të merren dy herë gjatë gjithë natës.

Përbërësit:

Extract of ribwort plantain 1:1 (4,4%) (Plantago lanceolata, Folia);
Extract of di thyme 1:5 (0,3%) (Thymus vulgaris, flores e folia);
Extract of chamomille 1:7 (0,3%) (Chamomilla recutita, flores).

Brand

Dr. Theiss

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

,

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mucoplant Soluzione Orale Dolce Notte”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by