Mucosolvan® 30 mg/5ml – 100 ml

0 Orders
#Sanofi 001
In stock
404L

Description

                Mucosolvan® 30 mg/5ml – 100 ml

 

Shurup per kolle qe ofron një zgjidhje efektive 12-orësh për kollë me gëlbazë për të rriturit. Ka një formulim të besueshëm me një veprim të treanshëm që:

  1. Liron mukozën
  2. Pastron rrugët e ajrit dhe
  3. Mbron kundër mukozës së re.

Doza e rekomanduar është si më poshtë:

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 10 ml (2tluge çaji), 2 herë në ditë.

Brand

Mucosolvan

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

,

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mucosolvan® 30 mg/5ml – 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by