Mucotherapy Wash

0 Orders
#HC Welth 002
In stock
1,482L

Description

Mucotherapy Wash

250 ml

Mucotherapy Wash është një solucion mukoadeziv për shpëlarjen e gojës, i sugjeruar në parandalimin dhe trajtimin e lezioneve dhe simptomave të mukozitit oral të shkaktuar nga radioterapia dhe kemioterapia. Trajtimi duhet të nis në fillim të radioterapisë dhe kimioterapisë.

Megjithëse është testuar që nuk ka efekt irritues, Mucotherapy wash duhet shmangur në rast sensitiviteti ndaj një ose më shumë përbërësve.

PËRDORIM: Hidhni 10 ml Mucotherapy wash në kavitetin oral dhe mbajeni për një minutë në mënyrë që të preket e gjithë sipërfaqja e mukozës. Eleminoni lëngun e tepërt. Përsërisni trajtimin dy herë në ditë në mëngjes dhe në mbrëmje. Mos e holloni tretësirën. E gatshme për përdorim. Shmangni të ushqyerit dhe pirjen e ujit për të paktën një orë pas përdorimit.

 

Brand

Mucotherapy

Additional information

Formulimi

Sasia

250 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mucotherapy Wash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by