Multienzyme Milk Cleanser

0 Orders
#
In stock
4,130L

Description

Multienzyme Milk Cleanser

150ml

Pastruesi i Qumështit Dermastir është një pastrues delikat që pastron lëkurën dhe respekton ekuilibrin e saj natyror. Falë formulës së tij të butë, Pastruesi i Qumështit nuk shkakton acarime në lëkurë dhe për këtë arsye është i përshtatshëm për llojet më të ndjeshme të lëkurës. Me Pastruesin e Qumështit lëkura bëhet më e butë, më e ndritshme dhe e hidratuar.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by