Multivitamine Shampoo

0 Orders
#
In stock
5,000L

Description

Multivitamine Shampoo

1L

Kjo shampo Multivitamine pa paraben dhe sulfate pa sulfate me vitamina A, B, C, E & F dhe mikrosfera keratine është krijuar posaçërisht për flokë të dobët, të hollë dhe raste të rënies së flokëve.

Formula e saj i jep shkëlqim, vëllim dhe forcë flokëve.  Respekton ekuilibrin natyror të kokës ndërsa rigjallëron gjethin e flokëve. Një domosdoshmëri për rutinën tuaj të bukurisë çdo ditë që do të sigurojë flokë më të fortë, më të plotë dhe më të shëndetshëm. Shtypja e ftohtë është përpunuar.

Brand

The Cosmetic Republic

Republika Kozmetike është një kompani e lindur në Barcelonë (Spanjë), fryt i zbulimeve të fundit të R&D në lidhje me flokët. Qëllimi është të ofrojë produkte unike të kujdesit të flokëve të nivelit të lartë që kombinojnë parimet më të mira aktive me zbulimet më të fundit të R&D. Pasioni për një flokë me pamje të shëndetshme e ka bërë #1 në flokë të shëndetshëm në 5 kontinente.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by