Mustela Vitamin Barrier Cream 50 ml

0 Orders
#Mustela 001
In stock
850L

Description

Mustela Vitamin Barrier Cream 50 ml

Përkujdesje e plotë e lëkurës së të ndenjurave të bebes:

123 Vitamin Barrier Cream i Mustela Bébé është formuluar specifikisht për të vepruar mbi burimin e faktorëve shkaktarë të irritimeve dhe skuqjes dhe garanton kështu një efikasitet të trefishtë:

PARANDALON irritimet dhe skuqjet në çdo ndërrim pelene  QETËSON që në aplikimin e parë

RIPARON lëkurën për një kohë të gjatë

PËRBËRËSIT DHE NATYRALITETI:

98% përbërës me origjinë natyrale Përbërës aktivë me origjinë natyrale:

Avocado Perseose

Alcacea Oxeoline

Sunflower oil distillate

Zinc oxide

0% konservuesë – 0% parfum

Formulë hipoalergjenike me tolerancë të lartë kutane.

Testuar dermatologjikisht nën mbikqyrje pediatrike për siguri të plotë në përdorim.

MËNYRA E PËRDORIMIT: Që nga dita e parë e lindjes*, aplikoni një shtresë të trashë kremi në të ndenjurat e thata dhe të pastra të bebes sa herë që e ndërroni atë. I lehtë në aplikim dhe në fshirje, 123 Vitamin barrier cream mund të aplikohet lehtë në zonën e të ndenjurave të bebes.

TOLERANCË E LARTË QE PREJ LINDJES:

Kremi i ri 123 Vitamin Barrier cream është testuar klinikisht në kushte ekstreme përdorimi, kështu që ju mund ta përdorni çdo ditë. Formuluar 98% përbërës me origjinë natyrale, pa parfum dhe pa konservues

Brand

Mustela®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

,

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mustela Vitamin Barrier Cream 50 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by