Muxol 0,3% 180Ml

0 Orders
#
In stock
441L

Description

MUXOL 0,3% 180ML
Trajtimi i çrregullimeve të sekretimit bronkial të rritur, veçanërisht gjatë çrregullimeve akute bronkiale dhe episodeve akute të bronkopneumopative kronike.
Ky ilaç është një ekspektent. Lehtëson evakuimin nga kolla e sekrecioneve bronkiale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muxol 0,3% 180Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by