MYCOSTER*1% KREM 30G

0 Orders
#
In stock
454L

Description

MYCOSTER*1% KREM 30G
Për të trajtuar problemet e lëkurës, përfshirë ato të rënduara nga infeksioni bakterial; në veçanti:
– Dermatofitoza e shkaktuar nga dermatofitet Trichophyton ;
– Kushtet e kërpudhave të lidhura me Epidermophyton ose Microsporum ;
– Candidiasis;
– Pityriasis versicolor;
– Onikomikoza e shkaktuar nga dermatofitet; dhe
– Dermatiti seborroik i butë deri i moderuar i fytyrës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MYCOSTER*1% KREM 30G”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by