Myorelax Gypsum Peel Off

0 Orders
#
In stock
2,030L

Description

Myorelax Gypsum Peel Off

220g

Maska e gipsit Dermastir Peel Off Myorelax kryen një veprim mio-dilatimi të kombinuar me një efekt ri-mineralizues dhe kullues. Falë vetive të miorelaksimit, Maska e Gipsit përmirëson depërtimin e serumeve të aplikuara, si nga humbja shumë e ulët e ujit trans-epidermal.

Formula

Sulfati i kalciumit (GYPSUM):
Shtrëngon butësisht lëkurën, duke krijuar
një efekt okluziv. Krijon një efekt kullues
dhe ndihmon në formësimin e ovale të fytyrës.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by