NaryBaby Kit

0 Orders
#Sterilfarma 001
In stock
2,400L

Description

NaryBaby Kit

NaryBaby® Kit përmban:
Ampula NaryBaby®: 20 shishka të ripërtëritshme në 5 ml tretësirë ​​kripe hipertonike me acid hialuronik, klorur natriumi dhe bikarbonat natriumi.
Nebulizeri ergonomik i hundës: 1 pajisje nebulizer me aplikator nazal dhe një shiringë Luer Lock.

  • Pajisja Mjekësore CE, për pastrimin e zgavrave të hundës tek fëmijët dhe të rriturit.
  • Solucion hipertonik me ujë deti, dekongjestant dhe lëngëzues i hundës.
  • Nuk përmban konservantë.

Indikacionet:

Falë formës së projektuar posaçërisht, nebulizeri përshtatet ergonomikisht në vrimat e hundës të latantëve, fëmijëve dhe të rriturve. Me nebulizuesin praktik të hundës, mund të nebulizoni shpejt solucionin e kripës hipertonike që përmbahet në shishka, duke ndihmuar në pastrimin e hundës së bllokuar dhe duke përmirësuar kështu frymëmarrjen.

Pastrimi me Narybaby ka një veprim dekongjestionant dhe lëngëzues (fluidifikues) në mukus. Këshillohet për higjenë ditore por veçanërisht i përshtatshëm për pastrimin e zgavrave të hundës të fëmijëve dhe të rriturve, gjatë ftohjeve dhe për të ulur  edemat e mukozave në fazat akute të rinitit alergjik, sinozitit dhe rinosinozitit, duke përmirësuar funksionin e frymëmarrjes. Mund të përdoret gjithashtu në terapinë me aerosol.

Përdorimi:

Për aplikim direkt në hundë:  1/2 e flakonit hidheni ne hundë, 2-3 herë në ditë ose me shumë, sipas nevojës ose sipas përshkrimit të mjekut.

Për terapi inhalatore: 1-2 flakone ne ditë ose sipas përshkrimit të mjekut.

Përbërja:

3% tretësirë ​​kripe në pH 7, kripë natriumi të acidit hialuronik, klorur natriumi dhe bikarbonat natriumi.

Për terapi inhalatore: 1-2 flakone ne ditë ose sipas përshkrimit të mjekut.

Paralajmërime:

Mos e përdorni në rast të mbindjeshmërisë ndaj njërit prej përbërësve. Përdorni produktin ekskluzivisht për përdorimin për të cilin është menduar. Mos e përdorni pas datës së skadimit. Produkti është menduar për përdorim vetëm në mukozën e paprekur. Ruhet në temperaturë dhome dhe larg burimeve të dritës dhe nxehtësisë. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni në rast paketimi të dëmtuar.

 

Brand

NaryBaby

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

,

Sasia

20 x 5 ml

Veprimi

,

Open chat
Powered by