Natural Rubber Nipples (2-pack)

0 Orders
#Natursutten 006
In stock
1,450L
Clear selection

Description

Natursutten Natural Rubber Nipples for Glass Baby Bottles (2-pack).

Koka ndërruese për biberonat Natursutten

Paketim x 2 copë

Kokat ndërruese për biberonat Natursutten janë përftuar prej gomës natyrale, e cila në dallim me silikonin është më e butë dhe më rezistente ndaj kafshimit. Kanë për qëllim të krijojnë një ndjesi rehatie, gjatë momentit që foshnjët tuaja ushqehen me qumësht nëpërmjet biberonit. Kokat ndërruese për biberonat Natursutten janë prodhuar në një fabrikë në Itali, e njohur prej 3 brezash, për prodhimin e produkteve për bebe me gomë natyrale.

Janë të pranishme në dy forma:

-me rrjedhje të ngadaltë (0 m+);

-me rrjedhje të shpejtë (6 +m).

Nuk përmbajnë; parabene; PVC; substanca që shkaktojnë alergji; substanca që shkaktojnë ndryshime hormonale; ngjyrues artificialë; zbutës kimikë.

Kujdes! Para përdorimit të parë, sterilizoni produktin duke e zier në ujë për 5 minuta. Hiqeni nga uji dhe lëreni të ftohet. Pastrojeni para çdo përdorimi duke përdorur ujë të ngrohtë dhe larës biberonash. Asnjëherë mos i pastroni produktet e Natursutten në sterilizues, mikrovalë apo lavastovilje.

Përbërësit: natural rubber.

 

Brand

Natursutten

Additional information

Masa

0 m+ ?, 6 m+ ???

Paketimi

Grup-mosha

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Natural Rubber Nipples (2-pack)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by