NaturallyMe Electric Breast Pump

0 Orders
#Chicco 0111
In stock
18,900L

Description

Chicco NaturallyMe Electric Breast Pump

Pompë gjiri elektrike.

 

Pompa elektrike e gjirit Chicco Naturally Me është një pompë intuitive, efikase dhe komode e gjirit. Mund të zgjasë ushqyerjen me gji për të stimuluar laktacionin, nëse fëmija është larg, për të evakuar një tepricë qumështi ose për të krijuar një furnizim shtesë të qumështit. Punon me një sistem në 2 faza:

– faza e stimulimit: lëvizje të shpejta për të stimuluar laktacionin;
– faza e nxjerrjes: pas 2 minutash kalon në lëvizje më të ngadalta dhe më të gjera për të nxjerrë qumështin.

Eshtë e mundur të zgjidhni 10 nivele pompimi si për stimulimin ashtu  edhe për nxjerrjen e qumështit.

Ka një ekran dixhital ekskluziv LCD: tregon kohën e kaluar dhe nivelin e caktuar në një mënyrë të thjeshtë në të dy fazat.

Çelësat e tij janë intuitivë: thjesht prekni ata për të ndryshuar cilësimet. Eshtë e lehtë dhe funksionon me energji të dyfishtë (bateri / adaptor AC).

Dizajni i saj ergonomik me bazë këndore siguron një pozicion të rehatshëm dhe të relaksuar.

Sipërfaqja e saj prej silikoni me”efekt ekstra-të butë” e bën atë plotësisht të ngjitur pas gjirit dhe delikate.

Ka një përdorim të dyfishtë: është e mundur të përdorni kapakun e përfshirë për të ruajtur qumështin ose thithkën për t’i dhënë qumësht foshnjës. Baza e tij është praktike dhe siguron qëndrueshmëri maksimale për të mos e derdhur qumështin!

*Lexoni me kujdes udhëzimet para përdorimit.

Indikimi: Ushqyerja me gji.

Kapaciteti: 150 ml.

BPA-Free.

Përmbajtja : 1 pompë gjiri + 1 adaptor AC + 4 bateri 1,5 volt.

Brand

Chicco

Additional information

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NaturallyMe Electric Breast Pump”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by