Nausolvit Junior

0 Orders
#Erbozeta 002
In stock
1,000L

Description

Nausolvit Junior

20 ml

  • Shtesë ushqimore me bazë xhinxheri kundër te përzierave dhe të vjellave në bebe dhe fëmijë. I lehtëson ato në mënyrë natyrale.
  • Bazuar në: Ginger SynerSHIELDTM (purified extract of Ginger and Fructooligosaccharides).
  • Pa gluten, laktozë dhe glukozë.

Udhëzime mbi përdorimin:

  • Fëmijët 6 muaj-1 vjeç: 2 pika/kg peshë/në ditë.
  • Fëmijët 1 vjeç-3 vjeç: 10 pika – 3 herë në ditë.
  • Fëmijët 3 vjeç-6 vjeç: 15 pika – 3 herë në ditë.
  • Fëmijët 6 vjeç-12 vjeç: 20 pika – 3 herë në ditë.

Këshillohet të merret e holluar në pak ujë. 10 pika korrespondojnë me shenjën 0.5 ml në pikatore.

Brand

Nausolvit

Additional information

Firma

Erbozeta

Formulimi

Sasia

20 ml

I përshtatshëm për

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nausolvit Junior”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by