Neovadiol Contours

0 Orders
#
In stock
4,190L

Description

Neovadiol Contours

15ml

Vichy Neovadiol Eye & Lip Contour është një krem për sytë që zvogëlon thellësisht rrudhat në sy dhe konturin e buzëve. Pas një studimi me 400 gra, Vichy ishte në gjendje të tregonte se midis moshës 30 dhe 50 vjeç, kontura e syve dhe buzëve tenton të krijojë rrudha të thella. Ky krem për konturin e buzëve dhe syve është në gjendje të rrisë qëndrueshmërinë dhe të stimulojë fijet e matricës mbështetëse në mënyrë që të zvogëlojë rrudhat dhe të përmirësojë qëndrueshmërinë. Të dy zonat duken më të reja dhe ripërcaktohen brenda 4 javësh.

Karakteristikat:
Cilësi: krem;
Çështjet e lëkurës: rrudhat e thella, qarqet e errëta, qeset e syve;
Koha e aplikimit: mëngjes dhe mbrëmje;
Mosha: 50+;
Lloji i lëkurës: të gjitha llojet e lëkurës, përfshirë ato të ndjeshme;
Përfitimet kryesore: rrit qëndrueshmërinë dhe strukturën e lëkurës;
Formuluar pa: parabene, parfum.

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by