Neovadiol Magistral

0 Orders
#
In stock
5,300L

Description

Neovadiol Magistral

50ml

VICHY NEOVADIOL MAGISTRAL DAY & NIGHT CREAM – Balsam për kujdes rindërtues për lëkurë të pjekur dhe të thatë

Lloji i lëkurës:
Për lëkurë të thatë dhe shumë të thatë, të pjekur

Vichy NEOVADIOL MAGISTRAL DAY & NIGHT CREAM për lëkurë të kërkuar, të pjekur. Lëkurë e konsoliduar dhe e lëmuar. Komoditet i fortë.

Efektiviteti
Balsami “rindërtues” i Kujdesit përmban vajra të vlefshëm jetikë me acide yndyrore omega -3, -6 dhe -9 dhe pro -xylans. Ai forcohet në substancën e lëkurës dhe mbush përsëri depot e zbrazëta të lipideve: për më shumë forcë, fleksibilitet dhe mirëqenie intensive.

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Formulimi

Open chat
Powered by