Neovadiol PNM

0 Orders
#
In stock
5,300L

Description

Neovadiol PNM

50ml

U deshën 14 vjet kërkime nga laboratorët Vichy dhe 13 patenta, në mënyrë që të krijoheshin përbërësit e duhur të përbërjes, të aftë për t’u marrë me efektet e menopauzës në lëkurë. Ata krijuan një kompleks të fuqishëm Replacement që imiton veprimin e hormonit DHEA Youth dhe ndikon në të gjithë treguesit kryesorë të rinisë të epidermës. Lëkura rigjenerohet dhe transformohet gradualisht. Rimerr dendësinë dhe elasticitetin e tij, ristrukturohet, relaksimi zvogëlohet dhe konturet e fytyrës rilidhen. Shkëlqimi dhe homogjeniteti janë rikthyer.

• Restaurimi i dendësisë
• Cilësi e përmirësuar
• Hidratimi dhe qëndrueshmëria
• Plotësimi i lipideve

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Formulimi

Open chat
Powered by