Neuro-Nutrients

0 Orders
#Solgar 012
In stock
3,700L

Description

Neuro-Nutrients

Suplement ushqimor që mbështet mirë-funksionimin e sistemit nervor

30 tableta

Formulim që kombinon vitamina, aminoacide dhe ekstraktet e ginkgo bilobës me qëllim përmirësimin e humorit, qartësinë mendore dhe pakësimin e gjendjes së alertit.

Përmban:

-L-phenylalanine;

-L-tirozinë, pararendës për sintezën e hormoneve si: adrenalina dhe noradrenalina;

-L-glutaminë;

-vitaminë C, me veti antioksiduese dhe mbështetëse për funksionet metabolike;

-kolinë, që mbështet metabolizmin;

-sojë;

-tiaminë (vitamina B1), merr pjesë në proçese që shoqërohen me çlirim energjie;

-niacinë (vitaminë B3), pakëson ndjesinë e lodhjes;

-riboflavinë (vitaminë B2), mbron nga radikalet e lira dhe stresi oksidativ;

-vitaminën B6, rregullon ciklin e melatoninës dhe serotoninës.

Nuk përmban kripë, sheqer apo amidon.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

I përshtatshëm me dietën Kosher.

I përshtatshëm për veganë dhe vegjetarianë.

Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji apo nëse keni një problem shëndetësor të caktuar konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti.

Ruhet në temperaturë ambjenti.

Përdorimi: Rekomandohet të merren deri në 2 kapsula në ditë, midis dy vakteve ushqimore, të shoqëruara me një gotë me ujë. Nuk rekomandohet të kalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

L-Phenylalanine (Free Form), L-Tyrosine (Free Form), L-Glutamine (Free Form), Vitamin C (as calcium L-ascorbate), Vegetable Capsule Shell: hydroxypropylmethyl cellulose, Choline (as bitartrate), Soya Lecithin (containing naturally occurring phospholipids), Anti-caking Agent: vegetable magnesium stearate, Standardised Ginkgo biloba Leaf Powdered Extract (ginkgo flavoglycosides), Thiamin (vitamin B1, as thiamin mononitrate), Riboflavin (vitamin B2), Niacin (vitamin B3, as nicotinamide, nicotinic acid), Vitamin B6 (as pyridoxal-5’-phosphate).

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Neuro-Nutrients”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by