Neutrogena Blackhead Eliminating

0 Orders
#Neutrogena 010
In stock
590L 531L

Description

Neutrogena per Eleminimin e Pikave te Zeza Tonic

200 ml

Tonik per pastrimin e lekures, i markes Neutrogena.

Eliminon pikat e zeza.

I pershtatshme per lekure te yndyrshme dhe me tendence per krijimin e pikave te zeza.

Largon papastertite dhe pastron ne thellesi.

Permban alkool dhe acid salicilik, dhe mentol qe ka nje efekt ftohes.

Brand

Neutrogena

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Tipi i lëkurës

Lëkurë e yndyrshme

Paketimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Neutrogena Blackhead Eliminating”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by