Night Restructing Vitamins

0 Orders
#
In stock
1,950L

Description

Night Restructing Vitamins

125ml

Formuluar posaçërisht për flokë të hollë dhe të dobët, Vitaminat e Natës janë një zgjidhje gjallëruese për flokët e dobët. Të pasura me elementë gjurmë, vitamina B3, B5, B6, C, E dhe mikrosfera keratine, ato rivitalizojnë dhe promovojnë shfaqjen e flokëve më të fortë gjatë gjumit të natës.

Formula e saj e butë punon për të rivendosur dhe forcuar strukturën natyrore të keratinës së flokëve. Fijet janë ushqyer menjëherë duke ju lënë me rrënjë me pamje të shëndetshme, të qeta, të menaxhueshme dhe të lëmuara.

Brand

The Cosmetic Republic

Republika Kozmetike është një kompani e lindur në Barcelonë (Spanjë), fryt i zbulimeve të fundit të R&D në lidhje me flokët. Qëllimi është të ofrojë produkte unike të kujdesit të flokëve të nivelit të lartë që kombinojnë parimet më të mira aktive me zbulimet më të fundit të R&D. Pasioni për një flokë me pamje të shëndetshme e ka bërë #1 në flokë të shëndetshëm në 5 kontinente.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by