Nizoral*20Mg/G 60Ml Shampo

0 Orders
#
In stock
712L

Description

NIZORAL*20MG/G 60ML SHAMPO

 Shampo Nizoral është një shampo antifungale që përshkruhet për të trajtuar kushtet e lëkurës të shkaktuara nga rritja e një maja në lëkurën e quajtur Pityrosporum (e njohur edhe si Malassezia).
Shampoja nizorale përmban ketokonazolin, dhe perdoret per:
Dermatiti seborroik
Zbokth
Pityriasis versicolor

Nizoral është i përshtatshëm për të rriturit dhe adoleshentët, përfshirë gratë që janë shtatzënë ose ushqehen me gji.Mos e përdorni atë tek fëmijët e moshës nën 12 vjeç ose nëse jeni alergjik ndaj ndonjë prej përbërësve të tij.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nizoral*20Mg/G 60Ml Shampo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by