No 7 Joint Support & Comfort

0 Orders
#Solgar 011
In stock
4,800L

Description

No 7 Joint Support & Comfort

Integrator për kockat dhe artikulacionet

Paketim x 30 kapsula

Një gjeneratë e re substancash pas glukozaminës, që rrisin fleksibilitetin dhe lëvizshmërinë e artikulacioneve. Formulimi përmban 7 substanca të cilat ndihmojnë në mbrojtjen e artikulacioneve nga dëmtimet gjatë periudhave të aktivitetit fizik, sportit ose ushtrimeve.

Përmirësimi vihet re me vetëm 7 ditë përdorim.

Pa OMGJ.

Pa produkte të bulmetit.

Pa gluten.

Pa konservues.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa natrium.

Pa ëmbëlsues.

Pa ngjyrues.

Pa aromatizues artificialë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 kapsul në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Serving Size: 1 Vegetable Capsule
AMOUNT PER SERVING % DV
Vitamin C (as Ester-C®, calcium ascorbate) 100 mg 167%
5-Loxin® Advanced (Boswellia serrata Extract [resin]) 100 mg **
Turmeric Root 4:1 Extract (Curcuma longa) (equivalent to 200 mg of root) 50 mg **
UC-II® Standardized Cartilage 10mg **
Total Collagen 40mg **
Willow Bark 5:1 Extract (Salix spp. [bark]) (equivalent to 175 mg of bark) 35 mg **
Ginger Root 4:1 Extract (Zingiber officinale) (equivalent to 140 mg of root) 35 mg **
Pepper Spice Complex Cayenne Powder (Capsicum annuum [fruit]), Bioperine® (Black Pepper Extract) (Piper nigrum [fruit]) 27 mg **
Other Ingredients: Vegetable Cellulose, Vegetable Magnesium Stearate, Silica

Brand

Solgar®

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “No 7 Joint Support & Comfort”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by