Normaderm Phytosolution Gel Purifiant

0 Orders
#
In stock
2,970L

Description

Normaderm Phytosolution Gel Purifiant

400ml

Një pastrues xhel i përditshëm që pastron dhe rigjallëron pamjen e lëkurës me vaj, të prirur ndaj njollave. Largon në mënyrë perfekte papastërtitë përfshirë papastërtitë, pluhurin dhe grimcat ndotëse, kështu që lëkura ndihet e pastruar dhe mbetet e freskët, më e qartë dhe e maturuar. Në vetëm një muaj, pikat e zeza duken më pak të spikatura dhe poret duken të pakaluara. I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme. I testuar dermatologjikisht. Hipoallergjike. E pasur me aktive duke përfshirë Acidin Salicilik BHA dhe Glukonatin e Zinkut, në një bazë pastrimi nga origjina bimore. Efikasiteti i provuar klinikisht në vajin e tepërt.

Përbërësit kryesorë dermatologjikë:

-Acidi salicilik BHA
-Glukonati i zinkut
-Uji mineral Vichy

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by